ECO FRIENDLY

ODRŽIVA VJEČANJA I DOGAĐAJI

Sustainable wedding or event (Održivo vjenčanje ili događaj) trend je koji je u zemljama van lijepe naše odavno implementiran. Odnosi se na tri stupa održivosti: ekonomiju, ekologiju i društvo. U 2020. godini održiva vjenčanja isplivala su na površinu, a u 2021. postat će cilj onima čiji mindset diše s prirodom.

Ne možemo otrgnuti termin eco- friendly i going green koji su sinonimi za ovakav vid organizacije vjenčanja I događaja.

Pod tim mislim da ovo: Zašto koristiti spužve za dekoraciju kada cvijeće možete dekorirati na bambusovi šipci?

Cvijeće koje nije sezonsko uvozi se iz daleka. I dok to isto cvijeće preleti kilometre I kilometre kako biste dobili estetiku kao na Pinterestu ne opažate male OPG-ove u lijepoj našoj. Upravo ti mali poduzetnici mogu uljepšati organizaciju vjenčanja boljom distribucijom I kvalitetnijom isporukom.

Poklone za goste možete pripremiti u obliku terakotnih pitara ili zamoliti neku Udrugu da za Vas angažira djecu koja bi rado svojim kreativnim radom izradila figurice ili male svijeće. Ne biste vjerovali koliko su ovakva vjenčanja jeftinija- na njima štedite. Još jedan detalj kojem svi teže zbog ,,wow’’ efekta na samom vjenčanju jest vatromet. Pokušajte radije s photocornerom, dekoracijama ili neočekivanom romantičnom glazbenom točkom. S glazbom ne možete pogriješiti jer se ista može ukomponirati u bilo kakvu Vašu želju.

Stoje tu tri razloga koji su ti okidač za odabir održivog vjenčanja:

  1. Uživati ćeš u osjećaju: I did it 😊
  2. Ušteda novca
  3. Inspirirati ćeš druge

Vaša svijest je vaš teritorij. Iskoristite sve prilike koje možete od dekoracije do glazbe. Budite kreativni i van okvira.

Vaša,

TP

Separator
TeaPetra 2020.
croatian/ worldwide/ artist at all