MARTINA & STIPE

DOJAM MARTINA & STIPE: ,,Glazba u crkvi nam je bila predivna, stvorili ste predivan ugođaj i svima su proradile emocije. Nekima su čak i suze krenule na ulaznoj pjesmi Ti dižeš me. Hvala što ste naš poseban trenutak učinili posebnijim i apsolutno čarobnim!''

U ljeto 2021. napokon se vraćamo vjenčanjima. No, u malo drugačijem obliku. Forma vjenčanja zvana elopement vjenčanja (mala vjenčanja do 50 ljudi) meni su najdraža. Takvo je bilo i ovo koje smo održali u crkvi Presveto Srce Isusovo u Splitu na Visokoj za Martinu i Stipu.

Minimalan broj gostiju i religiozna atmosfera dopustili su nam stvoriti zvuk koji je odjeknuo prostorom crkve. Mekan i poletan ton držao nas je od samog početka. Želja nam je bila mladencima ostaviti trag glazbe koji će pamtiti u novom, zajedničkom životu.

U toj velikoj crkvi ono što sam osjetila je ljubav. Ljubav, koja je jedina vrijednost koja svaki dan živi. Ljubav se vidi u pokretu, u davanju, u osmjehu i dodiru, promatranju i pogledu. Pa, zašto onda ne živjeti tu predivnu vrijednost?

Repertoar za ovakva klasična vjenčanja je (prijedlog):

ULAZ: Ti dižeš me

PRSTENJE: Hvalospjev ljubavi https://www.youtube.com/watch?v=tqXQsCz6CB4

PRIČEST: Evo me (na tvojim rukama) https://www.youtube.com/watch?v=BO05u9Mu-pY

IZLAZAK: Srce predajem ti https://www.youtube.com/watch?v=W8Vd1VdXcbg

Separator
TeaPetra 2020.
croatian/ worldwide/ artist at all